ben 10 yaşımda çalışmaya başladım 3 5 kuruş kazanırdım babam bir günde alkol alır bitirirdi (kendisi hiç çalışmadı) elektriğimiz kesilirdi çünkü parayı alkolde yerdi gel zaman git zaman yaşım oldu 14 16 maaşıma zam geldi 200 tl ayırabiliyordum onuda telefonun bataryasının arkasına koyarak saklamaya çalışırdım donuma çoruma kadar arardı telefon zulamıda patlattı çünkü iki kere uykumda telefonumu çalmıştı babam işte 15 16 yaşına falan geldim tam hatırlamıyorum 300 tl param vardı o parayla annemle kardeşimi alıp kaçmıştık (hergün saatlerce dayak yerdik) ondan sonra bende gelecek kaygıları başladı tabi aklım başıma yeni yeni geliyor yaş 18 falan nasıl evlenirim vs derken askerliğim bitti kaçırdım evlendim elde yok avuçta yok şimdi 23 yaşındayım ve eşimde hamile yine borç harç uğraşıyorum anada yok baba zaten yok 2014 de kaçmıştık kardeşim 22 yaşında ben 24 yeri geliyor kardeşime de para veriyorum anneme de ben ayrı evdeyim onlar ayrı..
yani demem o ki hiç birşeyi ama hiç birşeyi kafaya takmayın ben saldım çayıra. işte o gün bugündür bir kapı açılıyor bir kapı kapanıyor ama çark dönüyor yine de mutluyuz allah sağlığımızı bozmasın
saçma sapan yazdım ama olsun uykulu uykulu yazdım