Değerli kardeşim, öncelikle senin uslubun ve nerede nasıl konuşman gerektiği konusunda davranışların ve kişiliğin tamamen takdire şayandır. Seni burada tanıdım tanımama rağmen sana kanım ısındı ve sana karşı bir sempati duydum. Dürüst ve nezaket sahibi bir insan olman açısından benim için değerli bir kardeşimsin. Pandemi süreci hepimizi vurdu malum, ticaret yapan herkes açıkcası zor durumlar yaşadı. Biz insanoğlu olarak bu zorlukları zamanla aşar feraha kavuşuruz elbette ki, burada önemli olan şey tamamen sabır ve irade meselesidir. YÜCE ALLAH, bizlere vermiş olduğu bu zorluklar ile bir de kolaylıklar verir. Kolaya erişmek için zorluk sınavından geçmemiz gerekiyor. Umuyorum ki senin de sıkıntılı günlerin tez zaman da feraha erer. Ticaret bakımından ise tez zaman da inşallah hayırlı ve bereketli kazançların olur ve sıkıntılarından kurtulur feraha erişir huzurlu bir hayat yaşarsın. Yine de ben lafımı buradan bir kez daha olsun tekrar etmeliyim ki maddi-manevi her hangi bir konuda abin olarak burada olduğumu hiç bir zaman unutma. Bütün maddi ve manevi sıkıntı yaşayan herkes için hayırlısını temenni ediyor ve bu zor günleri tez zamanda hep beraber geçirmermeyi hedefliyorum.

Teşekkürler.