Merhaba,Günlük 2000 tl kazandıran bir iş mevcut güncel olarak yapmaktayım Ekstra başka işler yapmak istediğim için(tamamen keyfimden). iş arayışına girdim eğer sizinde günlük 2bin 3bin tl kazandıran bir Yönteminiz veya bir sisteminiz var ise karşılıklı paslaşırız kesinlikle başka kişiler ile paylaşmamanız gerekiyor. iş çok basit Bir İş günlük 3-4 Saat daha fazla yaparsanız daha fazla kazanırsınız size bağlı olan bir durum ama ben yinede farklı işler aramak istiyorum sebebini sormayın (tamamen keyfimden).. lütfen yazmak için yazmayın günlük 3-4bin tl kazanan arkadaşlar yazsın paslaşalım paylaşalım birbirimizle .. benim yöntem günlük 2bin tl sizin yöntem 3-4bin tl ise bi şekilde konuşur anlaşırız ortada buluşuuz işleri birbirimzle paylaşırız ve paslaşırız o konuda sıkıntı yok
bazı arkadaşlar yanlış anlamış işime devam edeceğim sadece farklılık olsun diye farklı hava katsın diye farklı iş arıorum yanlış anlaşılmasın yoksa ekstra 2-3bin tl den zarar gelmez.
arkadaşlar dün gece ki konuya itafen açtım konuyu gülün geçin günlük 100-200$ kazanan adamın burada bu konuyu açacak hali yok tabi ki
ilgili konu https://www.r10.net/internetten-para...ndiran-is.html
iyi geceler iyi forumlar.