RocksoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bütçenizi ayarlayarak ilerleme yapmalısınız. İlk gerekli kategori ve ürünsel anlamda seo daha sonra reklam.

ekstra edit: seo reklam maliyetlerinizide aşağıya çeker
bulutaylak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretli reklam önceliğiniz olsun, SEO sonrasında gelir. SEO bir yatırımdır, şimdiyi değil de gelecekte size kazandırır. Şimdi kazanmak istersen, ücretli reklam çıkman şart.
yolcu_34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO kulfiyet ve masraf gerektiren iştir. Senin acelen var ve kazanmak istiyorsun o zaman bas reklamı hocam. SEO'yu ileriye dönük yatırım amaçlı olarak çalışma yaptırırsin kazandıkça.
indirimcity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iç seo mutlaka yapın veya yaptırın , siteniz hızlı mı tasarımı kullanışlımı boşta hatalı link varmı ,iç linkleme yapıldı mı ,içerik tatmin ediyormu gibi gibi ? backlink yerine reklam alabilirsiniz ama.
umityildrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum. Seo biraz daha uzun vadeli bir plan. Çünkü içerik aratacak kişi sitenizin tutulur oluşuyla sitrnize daha rahat ulaşacaktır diye düşünüyorum. Ama reklam da sitrnizin tsnıtımında, ysni kısa vadede yarar sağlar. 🙂
Systemctl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hızlı büyüme için tabii ki reklam. Reklamla siten trafik aldıkça Google gözünde de itibarın yükselir diye düşünüyorum. Daha sonra sağlam bir SEO çalışması yaparsın uzun vade için.
Önerileriniz için hepinize teker teker teşekkür ederim. Peki reklam için hangi yolları önerirsiniz arkadaşlar? Google Adwords mü Yoksa Sosyal medya mecraları üzerinden mi reklam çıkmalıyım sizce