BOZER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@provider; iş ortağı @webyayim; ile iletşine geçerek ücretin iadesinin sağlanmasında aracı oldu.hızlı bir şekilde iade sağlandı. Göndermiş olduğum -trade konusunda ücret iadesi sağlansa bile provider tarafında olan bir sorundu. -trade konusunda konu ve gelişmeleri göz önünde bulundurarak aksiyon alabilirsiniz. Bana gönderilen -trade işleminin kesinlikle kaldırılmasını talep ediyorum
Ticari olarak alım satım işlemi provider ile webyayım birleşmeden önce webyayım markası olan nettacompany ile webyayım tarafı ile gerçekleşmişti. Provider tarafına herhangi bir ücret gönderilmedi ve provider tarafından herhangi bir hizmet sağlanmadı bu durumda olumsuz ticaret puanı provider taraflı kullanılması anlamsızdır. Provider birleşme sonrası nettacompany verilerine erişim hakkını kullanarak mağduriyet yaşayan müşteriye yedeklerin verilmesi ve ödemenin ticari faaliyeti devam eden webyayım tarafına yapılması sebebi ile webyayım ile iletişime geçerek müşterinin kabul ettiği geri iadenin gerçekleştirilmesinde aracı olmuştur. @SrkN; konuya bekleniyorsunuz.