constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olaya kendi açınızdan bakıyorsunuz maalesef. Burada satıcı ürünü değiştirmek zorunda değil. Para iadesi yapmışsa hukuki anlamda yapabileceğiniz hiç bir şey yok. THH'den de bir şey çıkmaz. Nasıl ki bir ürünün fiyatı siz aide alacakken düştüğünde o fiyat baz alınarak iade edilmiyorsa yükseldiğinde de aynı fiyattan iade alamazsınız. Müşteri memnuniyeti açısından değişim yapan firmalar mevcut ama herkes aynı düşünmüyor.
Ürün ayıplı, 2 aydır kullanamıyorum, ürünün fiyatı iki katına çıkıyor ama olaya kendi tarafımdan bakan ve suçlu olan ben oluyorum ? Galiba sizde bir satıcısınız, belki satıcı beni anlasaydı bende satıcıyı anlardım ama emin ol bir anlığına bile beni anlamayıp kendi çıkarlarını düşündüler. Ayrıca kanunun adı zaten Tüketici'nin Korunması Kanun'u. Bu adıda ben koymadım, kanunu koyanlar koydu. Gidip konun koyucuları suçlayabilirsiniz. Ayrıca internette doa ürünlerin tamir edilerek tekrardan satıldığı yazıyor, müşteri hizmetleri yok ediliyor demişti. Ürünün akıbeti muamma ama eminim firma satıcıya yeni ürün vermek dahil birşeyler yapıyordur çünkü satıcının değil fabrikasyon hatası.