Silinen milyarlık vergi borçlarına da gerekli lafları eden ve etmiş biri olarak faizin silinmesini destekliyorum ancak komple silinmesini desteklemiyorum. Ha silinecek olsa tüh be der miyim? demem. kafaya takacak milyon tane şey var zaten. Borca girmeyeyim zaten sağlam bir okul tutturamadım iş bulamam ödeyemem bide bunu düşünemem diye kredi almayıp çalışarak ve ailemden minimum destek alarak okudum. arkadaşlarla konuşurken kime almadığımı söylesem 9/10'u "neden almadın beleş para apt*l mısın" gibisinden konuşurlardı. Yurda kaçak göçek saatinden sonra girerdik part time garsonluk yapacağız diye. bu paraya gerçekten ihtiyacı olduğu halde burs çıkmayan da gördüm, bu krediyi alan maddi durumu gayet iyi tipler de gördüm. hepimiz görmüşüzdür. açıkçası bunların bütün ana parasının silinmesini istemem.

hayır bide şimdi silinse diğer silinen borç kalemleri gibi bundan sonra alacak olanlar da nasıl olsa silinsin diye borcunu ödemeyecek, e devlet zaten bu parayı alması gerekiyorsa oradan almazsa başka bir yerden alacak.