Merhaba arkadaşlar, instagramda keşfettiğim istanbullu bir arkadaş bilgisayar topluyor piyasad ki fiyatlara rağmen en az arada 5-6 bin tl oynuyor bu kadar uyguna satışınıda piyasada bulunan fırsatçılığa rağmen böyle birşey yaptığını söylüyor bana güven verdi açıkçası ama tabi direk hesabı gördüğüm gibi değil istanbuldan bir arkadaşıma ulaştım kendisinin evine gitti etti evde bu işi yapan biri ve sistemleri gördü test etti zaten alma durumunda gidip alıcazda sistemler hakkında pek bilgi sahibi değilim örnek olarak önceden topladığı sistem özelliklerini aldım ;
Paket 1 ;
Sistem Özellikleri ;
Fiyat: 4250 TL
İşlemci : Ryzen 5 3600 6/12 4.2 ghz
Anakart : msi b450 pro-max
Ram : 2x8gb Corsair Vengeance c116
Ekran Kartı : Saphirre itx r570 4gb 256 bit ( kendinde ait yazılmış sanırım alan müşteride varmış öyle anladım )
SSD: 250 GB crucial sata ssd
Power : 600w thermaltake 80+plus
Kasa: Powermax 4 Fan Rgb 20 farklı renk modu temper minitower
Paket 2 ;
10.000 TL Tam Ryzen Set
İşlemci: Ryzen 5 2600 6/12
Anakart: B450 s2h Gigabyte
Ekran Kartı : Gtx 1660 6gb 192 bit turbox ( 1 sene garantili )
Ram: 16 gb 3200 mhz apacer panther
depolama : 240 gb ssd m2
Kasa: Corsair Carbide Delta Spec 3 rgb modüllü fan MİD tower
Psu : 550 w 80 plus
Al ve ardına bakma.1080p yayın yapıp tüm oyunları kasma donma ısınma olmadan oynatır.
Yukarıda yazılan tüm özellikleri olduğu gibi kopyala yapıştır yaptım bana fiyatları acaip uygun geldi piyasaya göre ve bu arkadaş neredeyse her hafta bir sistem toplayıp satıyor takip ettiğim kadarıyla bir pakette baktığım ekran kartı sadece 6-7 bin tl iken bu arkadaş tüm sistemi 10 bine satıyor açıkçası istanbula gidip yüz yüze almayı tercih ediyorum firmalara gereksiz para ödemektense o kazansın diye düşünüyorum sadece şu 2 paketi gözüme takıldı aslında ilgilendiğim paket 2 ama diğerinide eklemek istedim. Bu sistem oyun için ideal mi bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Bu arada kendisiyle ilgili bir bağlantım yok ben yönlendirmiş gibi olmayayım diye kişinin hesap adresini eklemedim eğer bir durum yaşarsam başkaları yönlendirmemle yaşamasın diye.