Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizi anlıyorum. Fakat öderken ki çektiğiniz çileyi düşünün. Neden herkes çekmeli. Sizi tabiki eleştirmek yargılamak haddime değil. Ama bu sıkntı ben çektim başkası çekmesin demeniz daha doğru değil mi ? Yoksa ben çektim başkalarıda çeksin demek mi?

Kendiniz için değil, .çocuklarını için silinme olduğunun yerleşmesini sağlayın.
Borç silinmesi mantıksız maalesef. Kredinin faiz oranları sıfırlanabilir arkadaşın dediği gibi ama ötekisi hem imkansız hem mantıksız. Bende 15K'ya yakın ödedim zorluk çektim mi çektim tabii ki. Ben çektim başkası da çeksin diye demiyorum. Silinebiliyorsa silinsin umrumda değil açıkçası benim silinip silinmemesi. Devlet zaten zor durumda olanlara kredi yerine burs veriyor şartları karşılıyorsa. Ki devletin yanına STK'lar, kişiler de burs verebiliyor. Durumu o kadar kötü değilse kredi ihtiyacı olduğunu hissettiyse insan (faizden bahsetmiyorum. ki mezuniyet sonrası 2 yıl vakti vardı başlangıcının) ödemesini bilerek kabul ediyor.

Buna faizi silinsin şeklinde destek olurum açıkçası. Başkaları çeksin diye değil yani öyle yaftalamayın hemen bizi