Ben zaten yanlışa yanlış doğruya doğru diyorum. Ama bu forumda herkes hükümet düşmanı olmuş iyi olan şeyleri bile kötülüyor.
Bütün mesajlarıma denk gelemezsin zaten öyle bi şansın yok. Bilip bilmeden konuşmanın yorum yapmanın da bi alemi yok ki her şeyi savunuyor olsaydım bile bu seni zerre alakadar etmez ki?
Kosgeb'ten destek aldılar diyorum bana AKP'li diyorum e gel senle yarın kosgeb kapısına gidelim bi anket yapalım ordakilerin çoğusu hükümet düşmanı çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Gereksiz saçma sapan ayrıştırmacılıklar yapmayın bırakın artık Evet ben ak partiliyim ama kayıtsız şartsız akpartili değilim aldığım hizmetlerden memnun olduğum için ak partiliyim. 2-3 sene öncesine kadar dolar düşükken de ak partiliydim şimdi de ak partiliydim. Covid çıkana kadar enflasyon mu vardı daha geçen sene yükseldi enflasyon.
Görüyoruz yani daha belediyecilik yapamayan insanların hükümete geldiğini düşünüyorum acıyorum ülkeye.
git istediğine oy at bana ne ben senin gibi yorum yapmaya kalksam forumda kavga etmedik adam kalmaz. Bu chpli bu chpli bu iyi partili bu hdpli desem herkesle kavga ederim forum bunlarla dolu.
Beni ilgiliendirmiyor ben burda adama yol göstermeye çalışıyorum para kazansın diye git yorumunu kendin yap bana sataşmadan
Daha fazla tartışmak istemiyorum, iyi forumlar.