Hocam bu destekler hep sizin gibi akpartilelerin şansı yaver gidince çıkıyor galiba. Gerçi benim bütün ailem de akpartili bize niye çıkmıyor anlamıyorum. Sizin forumda yaptığınız gibi sürekli gözü kapalı övmemiz mi gerek nedir anlamadım ben.
Sana yemin ederim hayatım boyunca 1 tek kuruş almadım hiçbir zaman da kul hakkı yemedim. CHP ilçe başkanlıklarına girip şişli belediyesinde işe giren arkadaşlarım var. Ak Partili olup parti içinde çalıştığı için işlere girenler de var. Biz işimize bakıyoruz 1 kere mitinge gitmemişizdir.
Adam gibi çalış yattığın yerden para bekleme Allah sana da verir elbet. Senin gibiler genelde yattığım yerde devlet bana baksın diyen tipler. Çok beklersiniz daha CHP gelirse beklersin o da besler yada İP besler
Yediğimiz ekmeği bize Allah veriyor hiçbir parti veremez istemeyiz de zaten. Kendinizle karıştırmayın demekki çıksa alacaksın
Övülecek şeyleri överiz eleştirilecekse eleştiririz. Senin gibi iyi kötü her şeyi eleştirecek değiliz. Bu da dürüst olmadığınızı gösteriyor zaten. Selametle.