hesaplisansatis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepinize hayırlı sabahlar, R10'a yeni katıldım sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum.Bu sabahki hedefim Instagram E-Book çalışmama devam etmek.
Evet yanlış duymadınız A-Z okuyucunun aklında soru işareti bırakmayacak bir E-Book hazırlıyorum.Ticaret puanım yeterli olup 1 ayımı doldurduğumda sizlere en uygun fiyatla sunmayı planlıyorum 🙂
Mutlaka bitirip hazır hale geldiğinde benimle iletişime geçin hocam hayırlı olsun olarak satın alabilirim, başarılar
hobuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam asıl sorun şu ki bir yerde çalışmadan devlet girişim yapabilecek gençlerin önünü açıp destekliyor olsa , kredi imkanlarında ve vergi konusunda sorun çıkarmıyor olsa herhangi bir yerde işçi olarak çalışmak zorunda kalmadan kendi hayallerini gerçekleştirme ah ne diyorum Türkiye'de yaşadığımızı hatırladım yine söyleyeceklerim bu kadar
Aslında destek veriyor ama yetersiz em basitinden genç girişimci 5000 tl ve 1 yil vergi almıyor ama gençler basit projelerinde bunu kullanmak yerine ileride düzgün birşeyde kullanırım diyerek geri çekiliyor🤷*♂️
Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devlet zaten destek veriyor benim kuzenimin girişiminde çalışıyorum ben kira desteğinden tut reklam giderlerine kadar devlet her şeyine kosgeb desteği verdi.
Ama insanlar o kadar kötüye kullandı ki devlet artık sen harca faturanı getir ben ödeyeyimdiyor.

Çiftçiye para veriyor öğrenciye para veriyor dolar alıyolar çiftçi arabasını değiştiriyor
Bizim insanımız tembel olmasa adam gibi emek veriyor olsa inanki çok daha güzel yerlerde olurduk ama herkes yan gelip yatma peşinde çalışan da hakkını alıyor işte.
Sen ben maaşımı alayım kafasındayız çoğu kişide öyle okuyayım memur olayım iyi bi maaş alayım kafasındayız girişimci olmaya teşvik yok en başta ailede yok bu
Maleseef yanlış anlaşılmaz ise eski kafalı olarak tabir etmek istiyorum hani en basit örneği kız istemeye gittiğinde oğlan ne iş yapıyor? Türkçe öğretmenliği bölümü okuyor. Ooo hemen Kızı verir ailesi okul okumuş sabit maaşı var işte ne kadar şuan bilmiyorum ama 6k-9k arasi neyse bide kız istemeye giden başka birini düşünün oğlan ne iş yapıyor ? Metaverse projesi geliştirdi ve web+uyg. Üzerinden çalışma sağlıyor okul okumadı kazancı şuan aylık 20k ilerleyen süreçlerde belki yüzbinler bilemeyiz , vermeyiz kızımızı okul okumamış..