PolatSolutions adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Şuan sitede çökmeden dolayı 12 kişi gözüküyor normalde günlük ziyaretçi sayımız 1200-1500. 12 kişi olmasına rağmen cpu kullanımı %99 ve site çalışmıyor haliyle uygulamada çalışmıyor çok kişi girdiği için fazla sorgudan dolayı böyle oluyor sanıyordum ama 12 kişiyle bile böyle oluyorsa acaba panelden bir saldırı mı yapılıyor bilemedim guzel net sınırsız hosting paketini kullanıyorum desteğe yazdım ve aşağıdaki gibi cevap verdiler.

- Sunucu taraflı inceleme sağladığımızda gorevburada.net/index.php dosya yazılımı ve db_gorev veri tabanı taraflı yüksek veya yanıtsız sorgu çıkışı sebebiyle işlemci kullanımı ciddi seviyelere çıkmaktadır. Tarafımızca process kill işlemi uygulanmıştır ancak bu kalıcı bir çözüm olmayacaktır. İlgili dosya ve veri tabanı yazılımı taraflı optimizasyon işlemleri yapmanız gerekmektedir.

Site : gorevburada.net

Cloudflareye eklesem düzelir mi acaba ya da farklı bir çözüm bilen arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Şimdi cpanelden ziyaretçi iplerini kontrol edince bazı ipler sitedeki java script dosyalarına olsun css lere olsun resimlere olsun erişim yapıyorlar bunlar normal midir?

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
Hostinglerin en kötüsünü kullanıyorsunuz.

Ben Hetzner kullanıyorum. Belki inanmayacaksınız ama 1 tane test bulut sunucum aylık 5 dolar ve içinde 8 tane wordpress var. Binlerce hit alıyorum. En ufak bir kasma donma yok. Tüm siteler pagespeed 100 sayfa değerine sahip. Cloudflare tam cacheleme ile tüm dünyada sitler hızlı açılıyor. Şu an kullandığım makina Almanya lokasyonlu ama böyle bir hız yok.

Kullandığınız hostingi çok geçmişte kullandım. Newspaper temasını açarken loadingte kalıyordu. Şimdi onları da küçümsemek istemiyorum çünkü hosting fiyatları dünyada artışta. Bugün Türkiye'de hosting alınacak 2 yer var biri Turhost diğeri Netinternet.
Paylaşımlı hostingler her zaman ağır olur. 500 1000 tane site bir sunucuda kimin en yaptığı belli değil.
Vps alsanız en az 1000 tl senelik gözden çıkarmanız lazım.

Kullandığınız hosting ise Türkiyenin en kötüsü diyebilirim. Sebebi ucuz mal satıyorlar. ucuz olunca herkes alıyor sonra yığılma. Ne kadar ekmek o kadar köfte bu da bir gerçek.

Bakın şu sorguya:
https://viewdns.info/reverseip/?host...burada.net&t=1

o ip üstünde 697 site yer alıyor.

Umarım sizi aydınlatabilmişimdir.