Bionluk.com ve ******.com tarzı bir freelancer sitesi kurmaya çalışıyorum. Siteye ve gelire tamamen ortak olabilecek yöneticiler arıyorum. Site neredeyse tamamen hazır durumda sadece içerik ekleme kısmı kaldı.

* Siteye demo olarak giriş yapıp inceleyebilirsiniz.
Site: uzman365.com
Kullanıcı adı: uzman365.com
Şifre: uzman365.com

🔥 Site hakkında hazırladığım bazı tanıtım videoları

https://www.youtube.com/watch?v=KXEV...Zbc-F3b3mlTP8X

🔥 Uzman365 ekibine katılmak istiyorsanız hemen başvuru yapabilirsiniz. Başvuru için TIKLAYIN

Hakkımda Birkaç Bilgi
Yaklaşık 7-8 yıldır grafik tasarım ve video animasyonla ilgileniyorum. Son 2-3 yıldır web tasarımla ilgileniyorum ve son 1 yılda da mobil uygulamalarla ilgilendim. Günde 6-7 saat PC başında geçiriyorum. Oyun oynamaktan ve sosyal medya platformlarında zamanı boşa harcamaktan nefret ederim. Bu saatleri kendimi geliştirmekle ve sanal alemden gelir elde ederek geçiriyorum. Araştırmayı aşırı derecede severim. Allah’ın izniyle azimli ve istikrarlıyımdır.

Proje Hakkında Detaylar
Özet: Siteyi birlikte yönetip birlikte geliştireceğiz. Siteden elde edilen her türlü gelir adaletli olarak aramızda pay edilecektir. Gelirlerin dağıtılması konusu hakkında daha fazla bilgi için TIKLAYIN.

Site Gelişiminde Nasıl Bir Yol İzlenecek

https://www.youtube.com/watch?v=rDM5o3A-Gos&list=PLn4S_jdhZhdRdCSgh2UZbc-F3b3mlTP8X&index=2

👉 1. Aşama: İçerik Ekleme Aşaması
Yaklaşık 1 ay içinde sitede yer alan tüm kategoriler hakkında iş ilanı yayınlanacak. Yayınlanan iş ilanları hakkında bilgi sahibi olup olmadığınız önemli değil. Önemli olan sitede belirli bir miktarda iş ilanının olması.

Neden siteye içerik ekleyeceğiz?
Siteyi ziyaret eden kullanıcılar sitede birçok içerik bulacak olursa siteye olan güvenleri artmış olacak ve böylece kullanıcılar sitede iş ilanı yayınlamak isteyebilir veya iş ilanı satın almak isteyebilir.
Örneğin: Elinizde bulunan bir ürünü satmak istediğinizi varsayalım. Rasgele bir siteye girdiniz ve sitede hiçbir ürünün olmadığını veya birkaç ürünün olduğunu gördünüz. Bu durumda bu sitede ürününüzü satmak için uğraşır mısınız? Elbette uğraşmazsınız çünkü sitede hiçbir ürünün olmaması veya birkaç ürünün olması sizin siteye olan güveninizi sarsmış, ben bu sitede ürünümü yayınlasam ne olacak ki siteye giren çıkan yok nasıl ürünümü satacağım, şeklinde bir düşünceye kapılır ve ürününüzü o sitede yayınlamaktan vazgeçersiniz.
İşte siteye geçici bir süreliğine her kategoriden içerik eklemenmesinin sebebi bu. Kullanıcılara sitede bir çok içerik olduğunu bu nedenle iş ilanları yayınlayarak gelirler elde edebileceklerini düşündürmüş olacağız.

👉2. Aşama: Siteyi Tanıtma Aşaması
Bu aşamada gerek r10 üzerinden gerek google ads veya youtube, facebook, instagram üzerinden reklamlar vereceğiz. Bu ve buna benzer yollarla siteyi duyurmaya çalışacağız.

🔥 Freelancerları siteye çekmek için diğer freelancer sitelerinde olmayan 2 farklı özelliği siteye ekledim

https://www.youtube.com/watch?v=LGhP...mlTP8X&index=6

Birinci Özellik: Online Tasarım Özelliği. Bu özellik ile freelancerlar çalışmasını online olarak yapabilecek ve bir link yoluyla müşterilerine verebilecek. Müşteri o link ile tasarım üzerinde dilediği değişikliği veya renklendirmeyi yapıp png, jpeg, svg gibi format türlerinde indirebilecek.

Bu özellikle şunu amaçladım;
1) Müşteri photoshop veya Illustrator gibi programları bilemeyebilir. Bu nedenle bu tarz programlara ihtiyaç olmadan müşteriler kafasına göre tasarım üzerinde online olarak değişiklik yapabileceğini gördüğünde sitemizde bulunana freelancerları tercih etme olasılığı artacak. Bu da freelancerların sitemize gelip iş ilanı yayınlama olasılığını artırmış olacak.
2) Bu özelliği ilerleyen süreçte ücretli hale getirip gelirimizi artıracağız.

İkinci Özellik: Sosyal Paylaşım Aracı. Bu özellikle freelancerlar tek tıklama ile tasarımlarını facebook, instagram, twitter gibi sosyal medya platformlarında paylaşabilecek.

Bu özellikle şunu amaçladım;
1) Freelancerlar iş ilanlarını sosyal medya mecralarında paylaştıklarında hem kendi iş yapma olasılıklarını artırmış olacaklar hemde sitemizin reklamını organik olarak yapmış olacaklar.
2) Bu özelliği ilerleyen süreçte ücretli hale getirip gelirimizi artıracağız.

Not: Bu iki aşamada herhangi bir komisyon ücreti alınmayacak. Bu nedenle herkes gelirlerini daha önce hangi işten elde ediyorsa o işten gelirini elde etmeye devam edecek.

👉 3. Aşama: Siteden Gelir Elde Etme Aşaması
Site tanındıkça aşama aşama site üzerinden gelirler elde etmeye başlayacağız. Öncelikle temel, standart, pro gibi paket sistemi ekleyeceğiz. Yani sitede yer alan bazı özelliklerin kullanılabilmesi için ücretler talep edeceğiz böylece azda olsa site üzerinden gelirler elde etmeye başlayacağız. Siteye üye olan kişiler arttıkça %5, %10, %15 ve %20 gibi komisyon ücretleri koyacağız.

📢 Bionluk.com adlı site yapılan işlerden %20'lik bir komisyon alıyor.

🔥 Olası gelir kaynakları neler olacak?

https://www.youtube.com/watch?v=ap_p...mlTP8X&index=4

Siteden Elde Edilen Gelirler Nasıl Dağıtılacak?

🔥 Gelir dağılımı nasıl yapılacak?

https://www.youtube.com/watch?v=bena...mlTP8X&index=6

Site gelişimi için bir takım görevlendirmeler olacak. Görevlerin yapıldığı, fikir alışverişinin sağlandığı ve yöneticilerin birbiriyle haberleştiği bir site kurdum.

* Siteye demo olarak giriş yapıp inceleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=kKZwHD6QnL8&list=PLn4S_jdhZhdRdCSgh2UZbc-F3b3mlTP8X&index=3

Site: gorevler.uzman365.com
Kullanıcı adı: uzman365.com@gmail.com
Şifre: uzman365.com@gmail.com

Oluşturulan herbir görevin bir puan karşılığı olacak. Yöneticiler görevleri yaptıkça puanları artmış olacak. Gelirler bu puanlara göre dağıtılacaktır.
Örneğin; Sitede X, Y, Z şeklinde 3 yönetici olduğunu varsayalım. X yöneticinin 30 puanı, Y yöneticinin 20 puanı, Z yöneticinin 50 puanı olsun. Siteden 1000 tl’lik bir gelir olacak olursa X yöneticisine 300 tl, Y yöneticisine 200 tl ve Z yöneticisine 500 tl olacak şeklinde gelirden pay verilecek.

🔥 Gelir konusunda daha fazla bilgi için TIKLAYIN

Sözleşme
Sitenin ve kurulacak ekibin daimiliği için yaklaşık 10 sayfalık bir sözleşme hazırladım. Bu sözleşmenin amacı yarınlarda yöneticiler arasında bir problemin çıkmasını önlemek. Çıkacak olası bir problemde sözleşmede yer alan maddeler uygulanarak ekibin dağılması veya sitenin zarar görmesi engellenmiş olunacak. Yarınlarda çıkacak olası problemleri engellemek için sözleşmeye, ekipçe yeni maddeler ekleyebiliriz veya çıkarabiliriz.

🔥 Sözleşmeyi görmek için TIKLAYIN
🔥 Uzman365 ekibine katılmak istiyorsanız hemen başvuru yapabilirsiniz. Başvuru için TIKLAYIN