Uyku düzenim var tek düzenli olduğum konu o sanırım, ara sıra o da bozuluyor ama genellikle kısa sürede eski haline çeviriyorum. Bozulmasının sebebi keyfi değil iş ile ilgili bu arada.
Ben bu durumu çevreme yansıtmıyorum ya, dediğim gibi kişisel gelişimimi özellikle çok etkiliyor. Arkadaşlarım gel şuraya gidelim vs dese hayır demem ama konu kendim olunca evet diyemiyorum
Maalesef o öyle değil. Dünya'nın en uyuz insanı olabilir. Hiçbir buluşmaya gelmek istemez sürekli telefonu uykudaymış gibi açar, bir şeyi yaptırmak için 40 takla atman gerekir, bazen kendisi seni bir yere davet eder daha sonra çıkmak için aradığında kendisi gelmek istemez, sadece evde yatıp lol oynamak ister 24 saat. İnsanın modunu çok fazla düşürüyor dibe çekiyor resmen. Sıfır yaşam enerjisi. Bunca zaman zor tuttum hayatımda farklı nedenlerden dolayı. Böyle boş bir insan tanımadım hayatımda. Ha bir de unutmadan; telefonları da açmaz genelde otomatik mesajla geri dönüş yapar önemli bir şey olsa bile ulaşamazsın. Yazarken bile sinirlendim.