SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.olarak saat tarih farkı var hocam atılan mesaj 24 ocak saat 22:45'te siz dün gece diyorsunuz yani şuan 26 ocaktayız teorik olarak 25 ocaktan bahsetmiş oluyorsunuz 25 ocak saat 00:00'da yola çıkmış anlamına geliyo yani yolda değilde yola çıkmadan önce iş bakmış olabilir
2.olarak dropshipper olabilir hocam
3.olarak next time usulü ilk işi alıp eve vardığı zaman başlayabilicek şekilde çalışıyor olabilir hocam
4.olarak "12 saatte yolda bitmeyecek şarj yok" demişsin hocam 12 saat boyunca elde telefonu tutup kullanıcak mı? şarjını idareli kullanmak kimin aklına gelmez ki hadi onuda geçtim powerbankı olamazmı veya bazı araçlarda olduğu gibi şarj cihazı olamaz mı?
5.olarak "arabada çocuğu karda bekleyen adamda gelip r10'a konu açmaz" hocam adam belki çözüm bulamadı internette baktı gezdi veyatta hızlı çözüme ulaşsın amacıyla foruma konu açtı bilemeyiz sonuçta ben yolda kalmadım evde yaşıyorum bu adamın psikolojisini anlamam için tecrübe etmem gerekir

öte yandan ben forumda hiç bir zaman kimsenin yalan söylemek gibi bir derdi olduğunu düşünmüyorum sonuçta hocamız böyle bir durumla karşı karşıya kaldığını belirtmiş bundan daha kötü durumları türkiyede yaşayan herkesin net şekilde kendi gözlemlediğinide unutmayalım.

yanlış anlama hocam avukatlık gibi düşünme konu sahibi hocamızı ben tanımıyorum ben biraz empati kurup çözüm odaklı hareket edilmesi gerektiğine inanıp konunun gerçekliğini sorgulamak için geçmiş konulara yada mesajlara bakıcak değilim.
Çok doğru. İnsanoğlu bu. Başına her şey gelebilir.
Inanın ben de olsam bu durumda, ilk aklıma gelen konu açmak olurdu 🤣çünkü çaresizlik akıl mantığı durduruyor.
İnsanları yargılamayın