Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bionluktan bir sipariş geldi. Bir temanın Blogger a uyarlanmasıyla ilgili. Ben de benzerini yapıp uyarlayabileceğimi söyledim. İşi yarıya ayırıp önce tasarımı sonra Blogger'a aktarımını halledeyim dedim. Tamamdır dedi. Bana video attı. Slidere hover olunca öğe öne çıkıyor diğer sitede. Ben de ona benzer bir şey yaptım. Sonra bitmiş halini gönderdim aşağıdaki gibi onayladı. O slider kısmından hiç bahsetmedi bir sorun yok dedi. Blogger a aktarım kısmına geçtim. Temayı kodladım bitirdim bu sefer slider olmamış deyip duruyor. 2 Kere revize ettim hala olmamış diyor.

Bu akşam da bu mesajı aldım. 1 Ay önceki işin yorumunu geri alıp kötü yorum vermekle tehdit ediyor. Ben böyle bir şey görmedim. Aktardığım için tasarıma blogger üzerinden müdahale etmek zorunda kalıyorum. Çok fazla uğraştırıyor. Her revize saatler alıyor. KAydedince en yukarı gittiğinden en son kod yazdığın yeri bulmakla uğraşıyorsun bir de.

Sonuç olarak ben işi iki parçaya ayırdım. Tasarım ve aktarım şeklinde 2 parçada işi hallettim. Tasarıma okey dedikten sonra ikide bir düzelt diyor. Çözüm merkeziyle uğraşırız büyük ihtimalle sonuç ne olur? Böyle bir şeyle daha önceden uğraşan var mı?
Bionluk üzerinde geçen bir mesaj aldım.
Discord sunucu kurulumu hakkında neyse hocam kurulum filan XX fiyat sonra bana dedi ki müşteri kurulum sonrası destek veriyor musunuz diye sordu bende dedim 2 rezev hakkınız mevcut onun haricinde absürt durum olmadığı sürece destek veririm dedim.

Moderatör gibi birşey istiyordu ama yalnız hem discord kurulumu yapacağım hem de gelen giden kişilerin sorunlarına veya mesajlarına cevap vericem. Bende şunu dedim ve daha cevap vermedi Mod tarzlı destek istiyorsanız aramızda bir fiyat belirleriz. Mod olacagım fiyatta XX TL. O kadar değişik insan geliyor ki