Milletçe yetersiz olduğumuz konularda bir şeyler iddia etmekte üstümüze yok. Sizde bunun en güzel ispatısınız. Banane natro'dan ben natro'dan domain almam. Benim kendi domain bayiliğim var ,bayi hesabımdan sipariş geçerim. Natro'yu sadece örnek verdim. 26 gündür düşmeyen domaini söyleyin kontrol edeyim diyorsunuz. Bu cümleden bile sistemden bir haber olduğunuzu belli ediyorsunuz. Çünkü yeni sistemde ön başvuru yapıyorsunuz , yani domaini reglemiyorsunuz. Trabis açıldığında ise ilk ön başvuruyu kim yapmışsa domain onun adına reglenecek. O yüzden size söyleyeceğim domaini check ettiğinizde zaten boşta gözükecektir
Aynen söylediğiniz gibi bilmediğiniz konuda halen ısrar ediyorsunuz şuan hiç bir sitede com.tr domainleri 15 günden fazla tutma şansınız yok diğer konudada benim söylediklerimin aynısını frklı şekilde söyleyerek birşeyler bildiğinizi ıspatlamaya çalıştınız.
Bakın size bildiğinizi zannedip bilmediğiniz birşey daha söyleyim eski adıyla rezerve yeni adıyla ön sipariş yapılan domain hiç bir şekilde boşta görünmez zerre bilginiz yok ama sayfalarca fikriniz var.