Emindiyebiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben zaten gereken ayarlamaları yapıyorum konu bu değil ki kişi ile sesli iletişim kurma şansımız oldu 10 ayrı mağazadan sadece 5ini alacağı halde sipariş veriyor 5ini alıp diğer 5ini kişilere gönderiyor en azından sevdiğin 5 i alırsın sonra ona bakar değişirsin veya iade edersin 10 adet alıp aralarından seçip yapıcak kafaya eriştiysen çevrendeki mağazalara gitmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum yani ben ürünü kusursuz göndereyim istediğin ürün gelsin canının istediği için iade et ve bunu gönderen firma ödesin bunu mantıklı bulur iseniz konuşmanın devamını getirmemizin mantığı yok teşekkürler .
Yok hocam almayı düşünmediğin bir ürünü neden sipariş edesin Ben diğer türlü beğenmişimdir olursa alacağım ondan bahsettim. Tabi adamın yine hakkı ne diyebilirsin ki istediği kadar alabiliyor iade edebiliyor yapacak bir şey yok bu konuda, o artık o insanın kendisine kalmış. Ama şöyle bir durum var son kullanıcı bakıyor kargo ücretsiz mi ücretsiz tamam, bunu kimin ödeyeceğini ne yapacağını düşünmüyor, tek amacı sepet tutarına ulaşıp kargoyu ücretsiz yapmak. Sorsan belki pazaryerlerinin ödediğini düşünen bile vardır.