Kaç kez com.tr domain aldınız? Metunic ve reg.com.tr üzerinden ocak ayında aldığım domainler eski düzene göre düştü ve yenileme yaptım siz bana neyin ıspatını yapmaya çalışıyorsunuz yeni siteme geçilmedi halen 15 gün kuralı mevcut? Bu domainlerden 1 tanesini pm atarmısınız bir bakayım söylediğiniz gibi 26 gündür bekliyor mu
Havasını attığınız natronun şartlarında bile yazıyor com.tr domain sizin gibi ilk kez almıyorum yıllardır alıyorum ve XXX üzerinde domainim var natronun ö sipariş şartlarını bile okumammışsınız ikide bir mesajımı alıntılayıp birşeyler ispat etme peşindesiniz.
Bknz natronun sayfasından:
Ön sipariş işlemini takip eden ilk 14 gün veya belgesiz genel kayıt süreci başlangıç tarihine kadar (hangisi önce gerçekleşir ise) sipariş sahipleri cayma haklarını kullanabilir. Genel kayıt dönemi başladıktan sonra ise iptal veya iade yapılamaz. İptal edilen ön siparişlerin ödeme tutarının tamamı ise ödeme yapılan kanala iade edilir.
Cayma hakkının ne olduğundan habersiz bir kişi nasıl olur ektedir