MucahitOZER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar yaklaşık dört ay önce öğrenci vizesi ile Amerika’ya taşındım ve şu anda Florida da ikamet ediyorum. Evimizin iki arabası sığacak bir garajı var ve boş duruyor. Burada kendim küçük bir iş başlatmak istiyorum. Çok bir param yok. Ama ondan önemlisi bir fikrim de yok.
Ben de size sormaya karar verdim.
Şu an Amerika’da olsaydınız küçük bir bütçeyle ne iş yapmak isterdiniz?
Dipnot
arkadaşlar ben öğrenci olarak buradayım yani benim çalışma iznim yok gelipte bana Uber yap veya git bir yerde çalış gibisinden demeyin onları zaten ben de biliyorum fakat yapamıyorum
Dil bilginiz veya farklı alanlardaki tecrübeleriniz nedir bilmediğimden en ideal tavsiyem yeterli İngilizceniz varsa Abd - Türkiye arasında kargo, gümrük gibi sıkıntı yaratmayacak çeşitli dijital yazılım ve tasarım ürünleri konusunda sipariş, fiyat, bunun sizin tarafınızdan finansman garantisi ile alışverişini sağlamayı deneyebilirsiniz ( Bir nevi dijital komisyonculuk diyebiliriz ). Orada ihtiyaç olunan çeşitli yazılım veya tasarım ürünleri ile ilgili R10 üzerinden çeşitli geliştiricilerden teklif alıp, çeşitli demolarla sağlıklı bir süreç elde edebilirseniz hem sizin için hem r10'daki insanlar için hem de oradaki potansiyel müşteriler, insanlar için döviz bazındaki uygun maliyet avantajı ile güzel süreç sağlanabilir.