Kajume adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı işler.

Zihniyet ve fikriyet değişmediği sürece yeni operatör değil 500 tane operatör firması açılsa da bu ülke de birşey değişmez.

Kısaca ülkemizde ki operatörleri özetleyelim.
  • Turkcell: bildiğimiz yılların soyguncu firması Ha son zamanlar da 4.5 kullanırken resmen interneti sömürdüğüne şahit olduk. Müşteri hizmetlerine belirttiğimiz de ise öyle birşey mümkün değilmiş.
  • Vodafone: paketleri iyi ama şebekeleri her yerde çekmez. Müşteri hizmetlerine her zaman ulaşmak problem.
  • Türk telefom: Merdiven altı bayi gibi resmen vodafone ile yarışıyor. Bir zamanlar hiç çekmezdi çok iyi hatırlıyorum Yıllar önce kullanmıştım şuan ne durum da Allah bilir.
Sizin bu yukarıdaki saydığım firmalardan farkınız ne olacak hocam ? Şebekeniz sorunsuz çekecek mi? Alt yapıyı müşteriye sağlam sunabilecek misiniz? Yoksa yukarıdaki kurumsal firmalar gibi önce müşteriden parayı çarpayım sonrası ne olursa olsun zihniyetiyle mi ilerleyeceksiniz. ? Yıllardır bu ülke de doğru dürüst bir çizgisi olsun istiyoruz ama gerçekten kalmamış. Doğru ve dürüst ticaret yapanlar nadir kaldı.

Umarız iyi hizmet sunarsınız ve hem türkcell'i hem diğer 2 firmayı geri de bırakırsınız.. Hayırlı olsun.

Teşekkürler değerli yorumunuz için

Netgsm den daha önce hizmet aldınızmı bilmiyorum hizmet alanlar hizmet aldıklarında ve aldıktan sonraki hizmet verme anlayışının değişmediğini görmüşlerdir
Bede kişisel olarak 3 oparatör firmasınıda kullandım halada 3 cündende hizmet alıyorum dediğiniz sorunları bende yaşıyorum

1 : Sizin bu yukarıdaki saydığım firmalardan farkınız ne olacak hocam ? Verdiğimiz kaliteli hizmet olucak
2 : Şebekeniz sorunsuz çekecek mi? Btk nın kararı ile Turkcel vericilerini baz istasyonlarını kullanıcak
3 : Alt yapıyı müşteriye sağlam sunabilecek misiniz? Hemen hemen şuan tüm devlet kurumları netgsm den hizmet alıyor bence herhangi bir sorun olmayacak
4 : önce müşteriden parayı çarpayım sonrası ne olursa olsun zihniyetiyle mi ilerleyeceksiniz. ? Ben şuana kadar netgsm hakkında şikayet okumadım forumda ( İllegal , yasa dışı işlem yapıp hesapları kapananlar hariç )