Birkaç yıl önce dsmart internet ve tv aboneliğine katıldık. Hem internet hem tv hep sorun çıkardı. Biz de iptal ettirmeye karar verik. Evimizin yanında bayisi var.
Oraya tv kartı ile beraber gittik iptal için adam fax falan gönderdi. Size sms ile bilgi gelir dedi.
Dediği gibi de sms gelmişti aboneliğiniz iptal edildi diye. Babamın üzerine kayıtlıydı. Babam biraz yaşlı ve ben onun banka işlerine pek burnumu sokmam.
Bugün elektrik faturasına bir bakayım diye girdim onun telefonundan. Her ay 30 tl dsmarttan para çekildiğini gördüm.
Birkaç yıldır 30 tl her ay para çekmişler.

Meğer internet aboneliği iptal edilmiş ancak tv aboneliği iptal edilmemiş.

İptal için aradığımızda cihazı teslim etmediniz bu yüzden 250 tl ödemeniz gerekiyor dediler. Biz cihazı bayiye teslim ettik falan dedim. iptal etmenize gerek yok başkasına da verebilirsiniz çevreniz kullanabilir dedi. Arkadaş elimizde cihaz yok cihaz. Her ay para çekmişler.

Böyle pis bir olay görmedim. Sakın bulaşmayın bu firmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. İnternetleri de rezil durumdaydı.

Bu sorundan nasıl kurtulabiliriz? Teslim ederken kağıt falan verdiklerini hatırlamıyorum. Bir yıldan fazla oldu. Adam sadece sms gelecek demişti