Forum'da belirli kurallar mevcut, elbette ek gelir kazanmalarını ve kendilerini geliştirmelerini bizzat bende isterim. Kendini geliştirmek sadece parayla olabilecek bir durum değil, "hayali firma"lara tasarımlar yaparak kendilerini çokça geliştirebileceklerine inanıyorum. Yürüdüğümüz yollar farklı olmayacak ki bir çoğumuz bu şekilde ilerledik.
Fakat kuralları olan bir çerçevede kuralları çiğneyerek hareket etmenin mantıklı bir yanı yok, farklı sitelerde istedikleri fiyata iş alımı yapıp kendilerini geliştirebilirler.
Anlayışınız için teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
Yanlış anlamayın ama ben grafik tasarımcı değilim zatem 30TLye profesyonel bir tasarım bekleyenlere gülerim ancak bırakın geliştirsinler kendilerini ha burası ha başka bir yer.
Zaten logoyu alacak kişiler hayalî firması olanlar 300-500 verip logo yaptıramayacaklarına göre profesyonel grafik tasarımcıları etkileyecek bir durum yok aynı zamanda potansiyel sahibi işletmelerde 30TLye bir logo beklentisi varsa kendisi bilir dediğim gibi fiyat konusunda R10da alt limitler var zaten bu kurullara uymayan cezalandırılır ancak biri yapıyor diye de piyasa düşmez bence.