SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam o nedenle %75 - %25 gibi bir oran verdim.

video başlıgından ve girişinden zaten işe yarar mı yoksa pofpof videosu mu anlaşılıyor. %25 lik işe yarar videoları süzebilirsiniz bu şekilde. O videolarda yaptıgı hatalara, gereksiz harcamalara, farklı dropspihing girişimcileri ile video konferanslarına dair de güzel videoları var. Mesela bu canberk, müşterilerin satıcıları kazıklama taktikleri ve bu durumlarda nasıl refleks gösterdiği ile ilgili güzel bilgiler veriyordu bir videosunda. Yine fiyat değişimlerinden ettiği zararları, bunun için nasıl bir takip mekanizması geliştirdiği vs.

bunun gibi pek çok youtuber var, arkadaşın da dedği gibi ağırlıklı olarak gaz verici içerikler oluyor ama dediğim gibi aralarından işe yarar bilgileri süzebilirsiniz biraz konsantrasyon ile.

ben geçen sene 2-3 ay epey video izlemiştim bu konuda, bu işe girecektim ancak sonra malta işi çıkıp planlar değişince dropshipping işini rafa kaldırmıştm. Mesela Kanada'da yaşayan bir Türk çift vardı, onlar da güzel anlatıyordu dropshipping e nasıl girdiler ne satıyorlar artıları eksileri riskleri vs.vs.

Burada da çok kazanan zaten sizinle birşey paylaşmaz, neden kendine rakip istesin. Batan adam da sakın girme şöyle kötü böyle kötü der, taktik vermeez, demotivasyon verir. O nedenle yine de bu işi yapanların pofpoflardan arındırılmış bilgileri daha iyi
Tabi ki hocam videolar da anlatılanların arasından bize faydalı olanları çekip onun üzerinde yoğunlaşabiliriz.Dediğiniz gibi bir diğer konu çok satan adam kendine rakip çıkarmamak adına bu tür açıklamalar da bulunmaz ama hiç yoktan biraz daha gerçeklilik katarak işin içine bu işe girenlerin ne ile karşılaşacakları hakkında kişi veya kişiler ufak bir simülasyon yapabilirler.