gelirkazancim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
umarım muhattap olan da ben olmuyorum hesap annemin üzerine ben daha reşit değilim peki aradan 4 ay kadar bir süre geçti sıkıntı çıkma ihtiamli var mı ve elimden bir şey gelir mi gidip polise anlatsam yararı olacak mıdır
Ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. O videoları alan namussuzun biri daha sonra yakalanır, inceleme yapıldığında hesabından annenin hesabına para gönderildiği tespit edilir ya da ifadesinde falancadan aldım der ve dolayısıyla satıcı olarak da seni (annenin hesabını) bildiğinden olay sana patlayabilir. Polise şu aşamada gidip neyi anlatacaksın? Ortada açılmış bir soruşturma yok, suyu bulandırmış olursun. Bu yapılan "sazan sarmalı" tekniğini herkes anlamayabilir. Şansın varsa bir şey olmaz. Bundan sonra da üç kuruş için kaynağını bilmediğin işlere yönelme. Bu forumda nice insan kripto para al sat yapacağım derken şu an nitelikli dolandırıcılıktan ağır cezada yargılanıyor. Niye? Çünkü itin biri çıkıp aynı anda hem masum birini dolandırıyor hem de satıcının IBAN'ını alıp parayı ona göndertip hocam gönderdim diyor ve kriptoyu alıp uzuyor. Böyle bir işte de kullanılabilirdin. Hangisi daha kötü tartışılır ama kaynağını bilmediğin parayı hesabına sokman demek, bir sorumluluk almış olman demektir.