efkar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar mesajınızı üzülerek okudum.ama neden üzüldüğümü anlatsam da anlamayacaksınız sanıyorum. Bütün bu bahsettiğiniz işleri -gerçekten iyi- yapan birini asgari ücretle işe alamazsınız. Asgari ücretle birini alsanız 6000 tl civarı işletmeye maliyeti var. Bu işi bilen biriyle asgari ücreti kabul edecek bir sosyal medyacının aynı performansı gösteremeyeceği de açık. Ha belki sabit birini alırsanız çay demletip yer sildirebilirsiniz. Orası başka.

Bu arada günde 1 paylaşım seyrek kategorisinde değil yoğun kategorisinde. Selamlar.
Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine aynı ücrete gelecek en az 2 kişi işe alınacak
sigorta vs masrafları da olacak ki benim söylediğim başlangıç fiyatları
asgari ücret şuan zaten 4250 TL, 5000 TL ye düşüğünden bulursunuz
msascuil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım butik sayfasında görevli, 7.5 K maaş alıyor, yaptığı iş kolay olabilir, şu açıdan bakın madem ki kolay kendiniz yapın.
neden herkes asgari ücret vereceğimizi düşündü anlamadım.
Asgari ücret önerecek olan adam burada bu işin piyasası nedir diye sorar mı? Biraz düşünen biri sormaz sanıyorum.

Yukarıda da yazdım. 3 farklı şirketi var grubunun bunlar da farklı farklı firmalar ile çalışmış. hepsinin toplam aylık 25-30 bin gibi maliyeti var. Grup derken holding olarak düşünebilirsiniz.
x holdingin a, b, c diye üç şirketi var ve bunların hepsi farklı ajanslar ile çalışıyor sosyal medya yönetimi için. toplam maliyeti 20 bin üzerine çıkmış 2021'de.
ben de diyorum ki 3 şirket 3 farklı firma ile çalışacağı yerde bu işi in house olarak kendi istihdam edeceğimiz bir kişi ile yönetelim.

kendi istihdam etmeyi planladığımız kişiye asgari ücret vereceğimiz, bu kişinin işten anlamayan biri olacağı varsayımlarınız ayrıca komik.

hele " madem ki kolay kendiniz yapın" diyen arkadaş hiç okuduğunu anlamıyor sanırım.