Kocaman şehir hastanelerimiz var, rağbet de o yüzden yüksek demek ki. Kuyruğa girecek sıra bile bulunamıyor...(!)

8 aydır beni kahreden bir mide sorunum var, geceleri acıyla uyanıyorum sürekli. Kuru bir şeyler yiyerek başladığımda bi' tıkıyor beni, gözümden yaş gelene kadar nefes bile alamıyorum. Süreye bak, 8 AY! Bu süreçte deli gibi gastroentrolojiden randevu arıyorum, bir defa denk gelmedim. Sonra meğer önce dahiliyeden bu bölüme randevu alabilir diye onay almam gerekiyormuş. Bunun için bir son kullanıcı olarak mhrs arayüzünde uyarıya vs denk gelmediğim için arkadaşımdan öneriyi alacak güne kadar randevu aradım. Sonra dahiliye'ye buldum bir şekilde 14 gün sonraya falan. Gittim ve sorunu anlattım. Doktor 1 yıllık gastroentroloji randevusu için onay veriyorum dedi gönderdi. Sonra yine bulamadım randevuyu.İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum, buradaki birçok hastaneyi de deniyorum. Çıksın da yolunu çekerim artık diyerek... Sonra mhrs üstünde yazdım.

Hızlı bir dönüşle TC numaramı istediler.

Gönderdikten sonra da bilgilendirme epostası attılar.

İşaretlediğim zamanı hedef göstermişlerdi, alarm kurdum ve gerçekten o tarihe buldum randevuyu. 8 Şubat ama olsun en sonunda buldum diyebiliyorum. Böyle sistemin randevu yenileme ile alakalı kritik zamanları var bana göre. Bu yüzden bu süreyi belirtti özellikle.
Bu sektörde de beton blokların artmasıyla aynı oranda alabileceğin hizmetin kalitesinin düşmesi ve sağlık çalışanların da meslekten soğuması gibi yan etkiler var maalesef. Konuyla alakalı söyleyeceğim çok şey var da, anlatamamaktan yorulduğum için hiç girmiyorum..

Sana naçizane tavsiyem benim yaptığım gibi sitem yüklü bir mesajla mhrs üstündeki iletişim formuyla(sisteme giriş yapınca altta yazan "soru görüş ve önerileriniz" butonu ile açılan formla) kendilerine ulaş. Muhtemelen geç de olsa bir çözümle geleceklerdir. Güncel bir olay olduğu için bu kadar detaylı aktardım.

İyi çalışmalar...