öncelikle geçmiş olsun ben bir sabah uyandım bütün vücudum ağrıyor sızlıyor dedim normal agır bir grib geçiriyorum galiba dedim aile hekimine gittim o tanıyor beni zaten antalyadan gelmiştim dedim hocam galiba hava değişiminden bana bi 1-2 tane grib ilaçı yazarmısınız bide agrı kesici yav 3 gün oldu ağrılar iyiçe arttı sabah uyanıyorum dayanmak için ağrılara 5-6 tane ağrı kesici 2 tane kas gevşetiçi 1 tane parol alıyordum öğlene kadar biraz ağrılar diniyordu 7 gün sonra artık gücüm kalmadı hastaneye gittim bana bi serum falan takın hocam dedim artık dayanamıyorum ben agır grib geçiriyorum dedim bi test yapalım dediler sabah filyasyon ekibi geldi o covid ilaçından verdiler ama gelenlerde anladı durumum iyi değildi istiyorsan ambulansla hastaneye gönderelim dediler yok dedim ozaman bu ilaçı düzenli iç iyi beslen dedi aile hakimini aradım bu hapı içeyimmi dedim oda mantıklı olan içmen dedi ben öyle kötü olmuşum ki kutu üstün de ilk gün 8 sonra 5 - olarak yazıyormuş ben 3 gün boyunca bazen 8 bazen -10 bazen 9 tane içtim ne olacaksa olsun dedim avuçla içiyordum 3 gün sonra kendime geldim benim için cok zor geçti ( not yıllardır fitness boks vs yani fit tutarım kendimi ama dayanamadım malesef ayrı bişey bu covid