kadirilgin1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşi ehline yaptırırsanız çok faydalı. Ama tabiki aksatmadan vaktinde yaptırmanız gerekiyor. Ben yaptırdığımda anında sanki üzerimden tonlarca yük kalktı. Migren hastasıyım 3-4 ay başımın ağrıdığını hatırlamıyorum.
berkancay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bölgedeki kan akışı hızlandığı için orası daha sağlıklı olur. bu sebeple illaki faydası vardır. ama doğaüstü bi etkisi olduğunu ben de düşünmüyorum
dikine_solucan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yılardır yaptırıyorum ve çocuklarımada yapıyorum kesinlikle vücüdunun agrıyan bölgesine ve yakın çevresine yaptırıyorsunuz ve çıkan o pis kanı mideniz almıyor. Faydasını görmek istiyorsanızda seans olarak yaptırmanızı tavsiye ediyorum hatta egerki yaptırırım dersenız dil altı hacamatı yaptırmanızı kesınlıkle tavsiye ederim ben yaptrıdım ve çook memnunum anlatılmaz bir rahatlama oluyor vücudunda
delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaklaşık 10-12 yıldır yaptırırım hatta konusunu açmıştım geçen. 4 yıldır migren ağrısı çeken patronum ilk seansta kesildi ağrılar. 3 aylık periyotlarla oluyor ama ilk biriken kan gibi olmuyor azalıyor. rahatlama oluyor tabi ama uygulama yapılan yer neresi nasıl bir şikayet var bilmek gerek. örneğin varisler için en iyi tedavi, baş ağrısı uykusuzluk unutkanlık ağız kokusu giderme gibi birçok faydası var. elbette sihirli bir dokunuş değil. hacamattaki amaç vücut içinde kurutmak değil dışarı atmak. kılcal damardaki kanı temizlemek.

özellikle ameliyatlı bir bölgeniz varsa uyuşma oluyorsa kesinlikle yaptırın.
çok şükür hacamatlık vs. Ağrıyan bir yerim yok şuan için amacım sadece bilgi edinmekti yorumlarınız için teşekkürler