Bizi geçtim de hocam, İnsan çocuklarından kısamıyor işte.. Ne bileyim sadece benim çocuklarım da değil, çocukları eski ya da yırtık kıyafetler içinde görmek beni her zaman üzmüştür. Sosyal yardımlar bile taraflı yapılıyor maalesef, SYDV başvuruyorsun pandemi nedeniyle ev ziyaretleri gerçekleşmediğı ya da yoğunluk olduğu için seni dinlemiyorlar bile.. Neyse, uzun konu konuş konuş bitmez de, duygularımızı dökecek yer burası değil.
İlginize de teşekkür ederim ama ilk mesajda da belirttim. Bütçeme göre hareket etmek istiyorum, çok sağolun..
Hocam arada konularını görüyorum satışların olunca da fırsatım varsa alıyorum. İş durumun nedir bilmiyorum ama. Kısa birşey yazmak istedim. Şuan iş sebebi ile ağrıdayım . Buradaki ünv geçen eleman alımı ilanı çıktı. Güvenlik görevlisi vs. İçin, asıl kazannalar dan sonra gelmeyen oldu ve yedekte kpss 63 puanla birisi işe girdi.. bu tarz işlerde yaş sınırı da yok bildiğim kadarıyla.. aklıma geldi belki bir düşünüp değerlendirebilir sin. En kötü 5k maaşları var