Bayılırım bende bu tarz konulara. Noktası noktasına kadar açıkçası keyifle okudum. Keyifle okudum diyorum çünkü başlığı mutluluğa bir adım atmak olarak yorumladığım için bunu yaptım
Ben bu hayalimi 13 yaşından beridir aslında içimde yaşıyorum. Şu an da 32 yaşındayım ama bu yoldaki çabam hiç bir zaman tükenmedi. Bir çok konuya el atıp da başarısız biri olarak bu serüvenim mutlu sonla tamamlanmadığı müddetçe de ve de sağlığım el verdiği müddetçe devam edecektir.
Düşünün, şu dünyaya 1 kez geliyoruz. Başka bir ben, sen yok. Bu gibi kısıtlı bir zamanı neden başkalarının yanında ayırayım ki. Elbet bir gün

Benim hikaye çok daha derin olduğu için ben bu gibi radikal kararlar alamıyorum maalesef ama yolu biliyorum. 2022 yılı bu anlam da çok daha iyi gördüğüm bir yıl olacağı artık belli oldu. Daha iyi bir yaşam için girdiğim 13 yıllık online sektör de bende elbet bir gün mutlu son ile biten bir hikayeye sahip olacağım.
Ben almış olduğunu bu kararın hayırlara vesile olmasını canı gönülden istiyorum. Çok keyif alıyorum bu gibi radikal kararlar alıp da yola çıkanları. İnsanı artı olarak motive eden hikayelerdir bunlar

Kendi doğanı keşfettiğin içinde ayrıca tebrik ediyorum.
Başarımıza

Kal sağlıcakla.