Yorumları okurken kanım dondu bu nasıl bir millet iğreniyorum o yok mahkemeye verin yok şöyle yapın diyenlerden ulan sizin ananız o durumda olsa sizde gidip borç almazmısınız? ananızı ölümemi terkedersiniz? ben şahsen anneme birşey olsa gider yalan da söylerim hırsızlıkta yaparım. Bunun adı çaresizliktir. Bunun adı çıkmaz sokaktır.
O para sizden her türlü çıkacakmış gibi düşünün, ve bir insana yardım ettiniz hayatta kalması için bilmiyorum zekat veriyor musunuz birşey yapıyor musunuz ama o parayı zekat olarak düşünün. ve yorumumu kaydedin yorumlarda "ev alacağım o yüzden demişsiniz" sağlıkla ilgili her hangi bir sorununuz olursa sizlere 5.000₺ karşılıksız yardım etmek isterim. Bu lafta kalmaz.
ve bir diğer konu allah hiç kimseyi yoklukla sınamasın.
Not:Bazılarıda yok borç almam borç vermem ulan senin şahsi fikrinimi soruyor adam, adam kendisi için fikir istiyor, diğeri gelmiş kendini tanıtıyor. kibire bak.
İnsan annesi için herşeyi yapabilir ama kralı gelsin o parayı benden alamaz demez heralde.
Çok sıkıcı bir durum. Allah sabır versin. Ben aynı durumda olsam başım belaya girerdi. Yediremem o lafı. Ödeyemese anlarım. Ama alıp, kralı gelse vermem diyecek...