hocam buradaki motivasyon mesajlarına aldırma. ben neler denedim olmadi.

senelerce askeri okul okudum, ayrildiktan 1 hafta sonra eski haline dondu uyku duzenim. 9 yil maasli calistim her sabahin korunde uyandim zorla ve sizin gibi. 45 dk calan alarmlar vardi. hatta gec yatarsam psikolojik olarak sabahi kolay atlatmak icin gece alarm kurardim, oo sabaha cok var diye kendimi mutlu eder uyanirdim. ki o ilk kabusu sabah yasamamak icin. yani sizden de beterdim.

herkesin kendi bunyesi var, neler neler denedim sabah erken uyanip gune dinc baslamak icin. en son sagligimi riske atinca dedim neysen osun bosver.

surada yazan herseyi denedim, kasmaya gerek yok. kendinizi hayata gore degil, hayatinizi kendi yapınıza gore sekillendirin. o zaman hersey daha güzel olur. ve gerçekten uyanmaniz gereken seyler icin zaten uyanıyorsunuz, ama kendi doganiza aykiri olan birseyi aliskanlik haline getirmeye de calismayin. herkesin yapısı farkli...

şekerleme seviyor musunuz? yarim saat yapin o zaman nedir? bu da sizin keyif veren sabah ritueliniz olsun. illa sabah yarim saat nescafe icip gazete mi okumali insan, sizde yorganla sarilip bir o yana bir bu yana dönün.