bütçe yetiyorsa 6s 64gb alın. 5s hem küçük hemde yüksek hafızalı bulmak zor gibi.
teşekkür ederim hocam yorumunuz için

hafıza ihtiyacım yok ama tabi ağır çalışmasınıda istemem
bende 5s var. üzerinde hiçbirşey çalıştıramazsın. zaten çok yavaş kalmasını boşver, alet güncelleme almıyor. o dediğin programların güncellemelerini bırak, ben 5S'de garanti bakasının uygulaması çalışmadığı için değiştirmek durumunda kaldım. apple'ın en berbat taraflarından birisi bu. iphone, ipad, imac. macbook... bende hepsi var... güncellemeler bitti mi alet de bitiyor... hızı, dokunma algılama sistemi, tasarımı, acayip güzel. ama eskidimi bitti... servis ihtiyacı oldumu bitti....
bende refubrished iphone SE var. işletim sistemi 14. gayet iyi çalışıyor. saha düşüğü işine yaramaz, seni yarı yolda bırakır. bu iphone'ların chazından çok işletim sistemi önemli. hangi model cihaz hangi işletim sistemine kadar destekliyor oraya dikkat etmek lazım... bir de şu var... işletim sistemini üncelledin mi yavaşlamasını da kabul edeceksin. ben iki iphone bir de ipad güncelleme gafletinde bulundum seneler içerisinde. aletler tuğla gibi oluyor.
aman diyeyim.... 5s falan sakın ha....
çok teşekkür ederim hocam deneyimlerinizi bana aktardığınız için sayenizde bende aynı durumu yaşamıcam 5sten sogudum şuanda artık bütcemi arttırıp 6 almaya calısıcam
Ben şuan 5s kullanıyorum tavsiye etmem. Apple bilerek yavaşlatıyor 1 sene önce gayet kullanılabilir telefon iken şuan sinir küpü.
imkanım olsa 6s geçerim.
Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için 6 almaya calısayım öyleyse