Hocam 1. Sebebi herkes alıyor bu aralar. İçerikle alakası yok. Yemek sitemde bile bu hatayi veriyor. Şöyle bir örnek vereyim hatta. Daha önceden bu hatayı aldığım sitede temayı değiştim, güzel bir demo ayarladım onay aldım.
Hocam herkes alıyor diyorsunuz, 5 gün sonra forumda onay hizmeti aldığınız gözüküyor ne iş ben anlamadım tam olarak

Sadece içerik konuşmadım ki. İçeriğin yanında bu hatayı almamak için gerekli her şeyi yazdım. Başından sonuna kadar okusaydınız paranızın cebinde kalacağına eminim. Sadece ücretsiz bilgi veriyorum
Yazılanlarla hiç alakası yok boş index sayfası onay alıyor ancak dolu dolu özgün site onay almıyor bence botlar kafayı yedi gibi.
Bilgilendirme gayet güzel.. Yalnız Garanti olsun diye özgün içerik demişsiniz, O kadar Özgün içerikle onay alamayan site var ki, bir o kadar da kopya içerikle onay alan site varken herhangi bir garantiden bahsetmek yanlış gibi sanki
Teşekkürler hocam. Özgün içerik şansı arttırır. Orada üzerine basa basa bir "insanın" kontrol ettiğinden bahsetmemin nedeni zaten şu son cümleniz. Dediğim gibi aynı siteyi hiçbir değişiklik yapmadan 4. onaya gönderdiğimde onay aldı. Çünkü farklı bir kişi inceledi...
Yazılanlara çok ilgisi yok maalesef özellikle domain 3 5 ay 6 ay hikaye 1 haftalık domains de onay aldım 3 yıllık olanada
Yararlı konu hocam teşekkürler.
Apk siteme adsense onay bekliyorum Ayın 3'nde talep oluşturduk hâla dönüş bekliyoruz.
Rica ederim hocam, yazılanları güzel bir şekilde uygulayıp, üzerine kendi bilgilerinizi eklerseniz onay alacağınıza inanıyorum. Bol şanslar dilerim!
Bu kriterlerlerin hiç birinin olmadığı siteye dün başvuru yaptım 4 saat sonra onaylanıp reklamlar yayınlandı.
Nasıl hızlı cevap geliyor ben her seferinde 2 hafta bekliyorum.