Ecomanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evliyseniz işiniz daha zor hocam. Ben bekarken, sıkıntıya giriyorum. Maddi sıkıntılar bende çekiyorum. 25 yaşındayım ama içim 90 yaşında.
Kesinlikle. Bekar olarak yine idare edilir de evlilik varsa zor şu durumda.
xsalomon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her zaman bir umut vardır kimse umudunu yitirmesin
Dost nefes aldıkca umut vardır buna inanıyorum.
VEDATEZER21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geleceğe dair umudum yok. Hayırlı bir ölüm için yaşıyorum kardeş, o derece yoruyor hayat.
O kadar iyi anlıyorum ki. Yorgunuz.. Allah ölümün de hayırlısını versin.
Graphics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
önceden bende çok kafama takıyordum bu ay nasıl kirayı borçları kartları nasıl ödicez şu kadar maaş alsak şöyle olsa hala arada alacaklarımı kart kesim tarihi sonrasına atıyorum eşime diyorum bu ay ödeyelim kartları bakalım ne kaldı elimizde o da diyor sen ödeyene benim alacaklarım stokta bitiyor bazen çok bunaldığımda aman ya ne olcaksa olur sanki öbür tarafa mı götürecez diyorum kendimi mutlu etmek için bile ufak defek elektronik eşyalar alıyorum sonra kart ekstresini görünce başa dönüyorum battık diyorum bir yerde duymuştum parayı kalbinize değil cebinize koyun diye hayırlısı herkese iyi geceler.
Kendimizi artık, boşver gelecek planlarını, kendinle ilgili yatırımları veya hayalleri nasıl olsa ölüm var diyerek avutuyor muyuz? Bunu bende yapmaya başladım.
ewir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelecek kaygısı, maddi durum, aile korkusu ( covid olmalarından ) allah göstermesin kimseye. Ayrıca okul durumu çok umutsuz vaka.. Hayırlı geceler
Allah korusun. Hayırlı geceler.
AlperenKizil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnanır mısın naptığımı ben bile bilmiyorum. Geçim derdi ile sosyal hayatımı resmen unuttum. 25 yaşında gencecik bir delikanlıyım en son ne zaman oturup dışarı da eğlendin de hatırlamıyorum bile.
Velhasıl baş edemiyorum.
Sosyallik mi kaldı dost. Pandemi beklenmedik altüst etti herşeyi.
AeroCS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanan ve kırılmış kalbimin acısını mı paylaşayım yoksa geçim derdini mi Tüm forum derdini kusmasın, alev alır sunucular bu kadar dertle.
İyi kötü her şey bir tecrübe. Daha iyisi olur kalbin için, şuan ki çektiğin acıyı anlayabiliyorum dost. Allaha sığınalım.
mtersoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarın sabah iş var, kuru öksürük var, her yerde ağrı var, ben hala uyuyamadım.
Geçmiş olsun Allah şifa versin dost.
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fakir,gariban askeri ücretli,yevmiye ile çalışan işçi .en çok bunlar sıkıntı içinde. hayranım bu tip insanlara saygı duyuyorum
Ahhh dost Ahh..
IRACE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir evde 2 kişi düzenli çslışsa kırk kanaat geçinecek sidik zoruynan. Ev kiraları aldı başını gitti ahır olsa güç yetmez. 4k dan bahsediyor ev sahipleri 3buçuk diyen senelik kirayı peşin istiyor.
Vallahi durumlar kötü. Nasıl düzeliriz?
AOA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En büyük derdim şuan, Implant sonrası 4 gündür ağrıdan kafayı yiyor olmam(şuanda bile)
Allah şifa versin geçmiş olsun dost.

Biliyorum maddi manevi hepimiz zor zamanlardan geçmekteyiz bende içinizden bu sorunları yaşayan biriyim kendimi şu sıra kaygılı ve umutsuz hissediyorum çoğu zaman. Fakat tamamen umutsuz da diyemem, yarın daha iyi olacağına da umudum var. . Durum ne olursa olsun her şeye rağmen nefes alabilmek güzel. İyi bir insan olduğumuzu ve yanımızda bizlere ihtiyacı olan Ailemizi, dostlarımızı unutmayalım. Sağlam kalmaya, enerjimizi düşürmemeye gayret edelim.