Zekeriyafaik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam , etiketlediğiniz kişiye gelirsek sektörü mahfettiği için pek hoşlanmıyorum kendisinden. Tabiki bunu bir kıskanma gibi algılamayalım kişi ilede kişisel bir problemim yok. Eğitim sattığı onlarca kişi forumdan farklı onlarca kişinin web sitelerini hızlandırdı ve yine kendisinin verdiği eğitime lafım yok ama iş ile alakası olmayan kişiler bu eğitimi aldıktan sonra hızlandırdığı siteleri mahfettiler. Defalarca eğitim aldığı halde web sitelerini hızlandırıp mahfetmiş kişilerin yaptığı hataları düzelttim o sitelerde. Uzatmadan toparlarsam bu tarz bir mantıkta gelir sağlamayı pek istemem kişiyede bol işler hayırlı kazançlar dilerim😊
Ne alakası var dostum? Adamın eğitiminde problem yoksa, eğitimi alanlar beceremiyorsa bunda onun suçu ne? Senin mantığınla gidersek üniversitelerden mezun olup mesleklerinde başarısız olanlar için de hocaları yağmalayalım. Bu işin eğitimini vermeyi düşünmek bir ticari zekâ örneği. Piyasanın mahvolması ise eğitimi alanların her şeye tam hakim olmadan sektöre girmelerinden gelen bir sıkıntı. Ben burada arkadaşın sevilmeyecek ya da yanlış yaptığı bir husus göremiyorum.