Arkadaşlar herkese iyi akşamlar (öncelikle konudaki hiç birşey yatırım tavsiyesi değildir sadece anlık güncellemedir)
Ethereumun geleceğinin önündeki en büyük engel gas feeleriydi bu sebepten ötürü ethereum ağında swap exchange işlemleri çok fazla olmuyordu çünkü fee ücretleri çok fazla oluyordu.
Ethereumda neredeyse %99 luk bir fee düşüşü var takip ettiğim ağlarda gayet yoğunluk var fakat fiyat bu şekilde ilerliyor.
Sizlerinde görüşlerini merak ediyorum bu durum bitcoini geride bırakabilir mi? ethereum ağında altcoin hacmi yükselir mi biliyorsunuz ki bsc polygon ve diğer ağların tutulma sebebi tamamen feelerin düşüklüğünden ötürüydü ve şuan ethereumda neredeyse o ağlardan %20 bir farkla fazla alıyor ve bu hiç bir kullanıcı için (bence) sorun olmaz. Bsc ağlarındaki fee düşüklüğü sebebiyle ethereum swaplardaki hacimin yükselmesiyle ethereumun önü açılır mı?
Teşekkür ederim.
Bence açılabilir. Ben eth kazıp fee yüksek diye matice çevirip çekiyordum. Bu şekilde yapan çok fazla kişi var. Bazı alt coinlerinde etheriuma tercih edilme sebebi de fee. O yüzden önü açılabilir.