Basit copy paste işi diye hitap edilmez.
Copy paste işi verilecektir. Tekliflerinizi bekliyorum ya da
Copy paste işi verilecektir. Ücret teklifim 250 tl'dir gibi bir ilanda açabilirsiniz.
Küçümsediğim için söylemiyorum diyerek bir kılıf bulunmaz.
Basit iş tabiri kullanıldığı zaman kardeşim bak emeğin 200 tl ise 200 tl isteme basit demişim 125 tl'ye gel demek gibi bir şeydir.
Çöp toplama işi de bu şekil kelama dökülürse basit iş olarak kalır. O zaman niye herkes çöpçü değil gibi tuhaf bir çıkış olur.
Dediğim gibi ister kolay olsun ister zor olsun.
Bir işe basit iştir diye başlanıyorsa sadece ya gerçekten ihtiyacı olan ya da kendi işine saygısı olmayanlar gelir.
Bütçeniz veya vereceğiniz iş ne olursa olsun basit iş diye nitelendirdiğiniz zaman büyük olasılıkla işini kaliteli yapan birini bulamazsınız.
Ben kesinlikle basit iş yazılmalı demiyorum.
Hatta bu konuya benim kadar dikkat edenin de olduğunu sanmıyorum.
Bazen iş gerçekten basit oluyor ve forumdaki insanlara katkım olsun diye ticaret konusu açıyorum.
Orada bile yazıp siliyorum. Demek istediğim şey eğer bu kelime kullanılıyorsa kesinlikle ölücülük anlamına gelmez.
Adam dalgındır, kendisine göre basit bir iştir ve başkasına vermek istiyordur. Kullanır yani ne var bunda.
Herkesin hatası vardır. Sizin profilinizi arasam illaki falso şeyler bulurum ama bunun için gelip konu açmam.
Aynı şekilde siz de benim profilime baksanız illaki olmaması gereken şeyler bulabilirsiniz.
Bu onların art niyet ile yapıldığını göstermez.