En son binance de yapılan launchpad'e katıldım. Sadece 0.8 centlik alabildim. Huobi de 3 defa denedim hak kazanmadım. Gate.io gereksinimleri hakkında bir makale vs varmı bildiğiniz incelemek isterim.
Ben bu şekilde bir makale karalamıştım isterseniz
BURADAN ulaşabilirsiniz. Ek olarak bence en iyi ve adil sistem MEXC borsasının ve elinizde bu borsanın coinini tutarak neredeyse her gün pasif gelir elde ediyorsunuz. Mexc içinde
ŞURADAN ulaşabileceğiniz yazıyı yazmıştım. Emin olun hepsini denedim hesap yaptım ama Mexc bir başka. Borsa coininden 5k adet tutunca mesela M-Day çekilişlerine 5 bilet ile katılıyorsunuz kazanmasanız yani biletinize alım hakkı çıkmasa bile teselli olarak yeni listelenecek coinden bilet başına 1,5 - 2,5 dolarlık kadar gönderiyor, 5 bilet için güzel bir meblağ yapıyor özellikle 3-5 katından fazlaya sattığınızda. Kickstarter lar hemen hemen her gün oluyor, yine örnekten devam edeyim 5k MX başına 7 dolar ile 20 dolara kadar olan bir aralıkta günlük kazanç oluyor, çok nadir 7 doların altına iner, çok nadir katılıma göre 20 doların üzerine çıkabilir. Huobi iyidir hoştur ama 300 HT tutuyorsunuz ve 50 dolar toplamda 2700-3000 dolar arası yatırımınıza 3 dolarlık düşüyor yeni çıkacak coinden payınıza, ben M-Day de kazanmadığımda teselli olarak bile çok daha fazlasını veriyor, birde kazansam 20-40 dolar aralığında bir alım hakkı veriyor. Ayda yılda bir de Launchpad oluyor, onda sistem elinizde kaç adet varsa dağıtılacak miktardan o kadar paya sahip oluyorsunuz, en adili bu diyebilirim, 1 mx bile boşa gitmiyor, bir şekilde payınızı arttırıyor. Neyse, borsanın kurucu ortağı değilim sadece çok memnunum hepsi o, herkese bol kazançlar