proxyminee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İphone android olmadığı için bazı uygulamlarıda playstoreden indiremiyoruz birde bana çok garip geliyor alışamadım iphonex verdi arkadaşım dene beğenirsen sana satarım dedi içime sinmediydi. Yinede iphone olarak önerileriniz varsa alabilirim.
Hocam sonra neden virus bulaşıyor dersiniz veya neden kasıyor dersiniz. Neden kaçak uygulama indirme peşindesiniz anlamıyorum. illa indireceğim diyorsanız jailbreak yaparsınız ama sonra icloudunuz hacklenince veya telefonunuza virus bulaşınca ağlamak sızlamak yok Android 2 yıldan sonra güncelleme desteğini kesiyor ve bu sebeple telefon yavaşlıyor. İphone u kötüleyenlerin hepsi xiomi fanı veya iphone 2gs kullanıp pili hemen bitiyor diyenler. iphone da pil hemen bitme durumu çoğu modelde söz konusu değildir. 7 - 8 saat gidiyor iphone 6s ler sanırım. Piyasadaki telefon satanların hiçbiri pilini yaptırmadığı için öyle zannediliyor.

5 - 6 k gibi bir rakamı çöpe atmak tamda budur. iphone x in kronik sıkıntıları vardı en son düzelttilermi bilmiyorum.

Önerim : iphone xs veya o kadar para vermemek yerine iphone 8. iphone xs 5 yıl, iphone 8 4 yıl daha götürür diye düşünüyorum.