Merhabalar, iyi akşamlar. Belirli bir konu üzerine merak ettiğim için bu konuyu açma kararı verdim.
Dün sabah işe gitmek üzere yola çıktım. Hafiften vücut kırgınlığım vardı önemsemedim. Ofise gittiğimde belimden başlayan bir ağrıyla beraber öğle saatlerine kadar bütün vücudumdaki eklemleri saran bir sızlama devam etmeye başladı. Akabinde gözlerim baygın baygın bakmaya başladı. Öğle yemeğini bile ufacık porsiyonla geçiştirdim. Akşam olmak bilmedi çünkü ciddi anlamda rahatsız hissediyordum.
Akşam işten çıkıp eve gittim ve direkt yatağa girdim. Saat gece 01:00'e kadar 38.5 - 7 arasında seyreden ateşim gece 02:00'den sonra 39 küsürlere vurdu. Çok yoğun baş ve göz ağrısı yaşadım. Vücudum da tir tir titriyordu. Sabaha kadar en az 10 tişört değiştirdim terlemekten. Ama normal terleme değil. Sanki tişörtlerimi suya sokup çıkartmışım gibi terledim.
Islak bezler, duş ve Parol ile beraber ateşimi tekrar 38'e indirdim. Bugün de işe gidemedim zaten o ayrı. Hastaneye gidip test yaptırdım ve şuan sonucu bekliyorum.
Şuan düne göre nispeten iyi hissediyorum. En azından ateşim 36 ve bir ağrım yok.
Zaten test oldum ve gelecek sonuca göre kendimi izole edeceğim.
Daha önce hiç Covid geçirmedim ve bu zamana kadar yaptırdığım 2. test oldu. Birincisinde zaten Negatif çıktı. 2 doz Sinovac aşılıyım.
Konuyu açma sebebim belli. Bu Omicron olayını yaşayan var mı ve aynı belirtiler mi gördünüz? Bir de bağışıklığı güçlendirmek için ne önerirsiniz? Teşekkürler.