Merhabalar; Sayın tenzinn
İhtiyacınız doğrultusunda web sitemiz üzerinden sadece 24.99başlayan fiyatlar ile, Full optimize Reseller Hosting paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
https://vihyper.net/tr/kategori/bayi-reseller-hosting

Aklınıza takılan bütün soruları çekinmeden 7/24 hizmet veren teknik ekibimize sorabilirsiniz.
İletişim: 850 307 97 91 - info@vihyper.net
tenzinn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
windows up/down için dedicated alınacaktır. ram en az 32, hdd en az 4tb (sata ent-tek hdd olacak 2x2 değil) , i7 4770 olabilir. (sürekli up/down ve rarlama işlemleri olacağı için, şu işletim sistemi daha iyi olur dediğiniz olursa onu da değerlendirebiliriz)
uptime garantisi olmalı. kendi kendine torrent vb programı kapatan veya kendisini restart yapan sunuculardan olmamalı.
yüksek up/down hızı olmalı
gerçek limitsiz trafik olmalı, yani ayda 40-50 tb trafik kesin. o yüzden belli bir miktardan sonra veri merkezi limitleme yapar diyen firmalar yazmasınlar lütfen.
telif hakkı oldu, şu bu oldu vs gereksiz bahaneler öne sürmeyin. günlerce oyalamayın, böyle bişey olursa bilgi verip kapabilirsiniz sunucuyu. zaten sunucuda barındırma yapmıyorum, indirip upload edip siliyorum. herkesin zamanı kıymetli.
burdan veya öm ile iletebilirsiniz tekliflerinizi. teşekkürler..