'TRABİS'in aktif olacağını duyan herkes zannedersem doğrudan 'Aceleci olarak . . .' '.com.tr - net.tr - org.tr' falan filan almaya başlamış gibi, bu rastladığım 3. konu oldu, ama siz önden almışsınız, bu da bir nevi iyi tabii ki, artık sizindir.
Hocam durum hakkında alan adına edeceğim tavsiyeler, bu nedir böyle? Bu bildiğin 'Counter-Strike 1.6 - CS:GO' tarzı oyunlar da 'JailBreak MOD' ile aktif edilmiş bir alan adı gibi me geldi ve de doğrudan bu düşünceye vardım istemsizce, ancak hakikaten iş yapabilir gibi, cidden çok etkili olabilir, buna dair bir klan kurardınız ve de buna dair bir Instagram hesabı - TİKTOK - YouTube - Facebook - Twitter, her türlü Sosyal Medyanın da gücünü kullanır kullanıcı çekerdiniz, jb.com.tr'ye yan olarak bir de harici bir panel eklerdiniz ve de sunucular ile hüküm sürerdiniz, bu saye de bir şekilde reklamlar olsun, ADMIN'lik gelirleri falan olsun, her türlü sunucu giderlerinden muaf size ek bir gelir dahi sağlayabilirdi ve de kim bilir? Belki de gelecekte rağbeti bir şekilde daha da artırabilirdiniz tabii ki, ancak çok fazla üstün bir gelecek var bu alan adında, tebrik ederim hocam. Ben açıkcası özetle 'Oyun Sektörü'ne münasip bir gelecek gördüm.
Hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum hocama...