sifirlanma nasıl oluyor satma bekle acelen mi var bizde zarardayiz ama bekliyoruz mlsf yapacak bisey yok
Geçmiş olsun hocam. Ama anlamadım nasıl sıfırlanabildi. 2 katı bir düşüş bile yaşanmadı, ve coin sıfırlanmazsa parada sıfırlanmaz diye düşünüyorum. Bu arada kimseye al-sat ve vadeli işlemler tavsiyesi etmiyorum. Vadeli işlemler ve al-sat' ın hiçbir farkı yok hepsi aynı şey. Bitcoin öncedende bu şekilde düşmüştü ve geri yükselmişti bu seferde öyle olur diye düşünüyorum hocam bence eğer elinizde coin çok azaldıysa satmayın tutun. Bitcoin mutlaka yükselir hatta ivmesini alıp dahada yükselebilir YTD
Arkadaşlar adam düşük kaldıraçlı vadeli işlem yaptığından bahsediyor. Kaldıraç 5x bile olsa BTC iki günde %20 düştüğü için pozisyon likide olmuş yani.
Geçmiş olsun. Sana tavsiyem bu piyasaya küsme, tecrübeyi senin için yüksek bir miktar parayla satın almışsın. Hepimiz spotta da vadelide de kayıplar yaşadık.
Bir de "yaşıtlarım gezip tozarken" düşüncesi çok tehlikeli. İnsanları gezip tozmasıyla yargılama, bak gezip tozmadığınla kalmış oldun bu durumda.