Hizmet tutarını ödemeden haksız kullanım dedikleri hizmetin fatura numarası ve tarihleri aşağıdaki ekte yer almaktadır. Buna rağmen benden hala kart ekstresi istiyorlar. Bana bu gelen mail ve tarihteki resmi faturamı bana iletsinler. Ben tüm whatsapp konuşmalarını konuya dökmeye veya yöneticilere iletmeye hazırım. Bir insan ne kadar mağdur edilebilirse etti bunlar. Birde üste çıkmaya çalışıyorlar. Aylarca bu firmaya ulaşmaya çalıştım. Telefonlara maillere , wp mesajlarına forum içi mesajlara cevap vermediler. Bununla alakalı çok fazla elimde belge var,kanıt var. -trafe açıklaması "Kişi Fazladan Kullandığı Sürelerin Ödemesini Gerçekleştirmedi ve Mağduriyet bildirerek şikayetçi rolüne girdi." Firma iftirada bulunarak,resmiyetten uzak yalanlarla kendini aklamaya devam ediyor. Lütfen gereken yapılsın, -trade silinsin ve bu firma böyle kaliteli bir forumdan uzaklaştırılsın.

Ödeme yaptığım 20.08.2021'den 01.12.2021'e kadar zaten sürekli sorun yaşayıp ticket açmışım. 01.12.2021 den sonra panele giremediğim , siteleri kapattıkları için sonrasındaki sorunlarımı bu whatsapp hattından dile getirmişim. Whatsapp mesajlarını toplu bir şekilde konuya ekleyeceğim. Gelen mailler ile alakalı bendeki tüm veriler burada