firmaya bakiye ekleyerek reseller hizmetini uzattım.Bununla alakalı kendilerine tarih belirttim. Ve ödediğim ücretin herhangi faturası tarafıma iletilmemiş. Resmi bir fatura evrakı sağlayamadılar. Faturam panelde fatura no ile gözüküyordu, bakın bana da iletin dememe rağmen daha kendi panellerine erişemediler. Benden ödeme yaptığıma dair banka dekontu istediler. Birçok kartım ve banka ile çalıştığım için zaman bulamadım incelemeye, ki hala bakamadım. Bana siz ödeme yapmadan hizmet kullandınız dediler. Böyle birşeyin imkansız olduğunu, ödeme yapmadığım için hizmetlerimin durdurulduğuna dair gelen mailleri ödeme sonra hizmetin açıldığına dair gelen mailleri taraflarına ilettim.Meblağ ufak bir tutar olduğu için üstüne düşmedim ve sadece bu konuda veremedikleri hizmeti dile getirip trade hakkımı kullandım.Konuya ekledikleri konuşmanın ufak bir kısmının derinlemesine ve detaylı olarak bende hepsi duruyor. Bunların tamamını adminlere iletebilirim. Birde bana -trade vermişler bununda kalsırılmasını talep ediyorum.