bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Mayıs gibi askere gideceğim. Allah’ın izniyle inşAllah yedek Astsubay olarak başvuracağım çıkarsa çok mutlu olacağım. Nedeni şu; Telegram’da bir asker dayanışma grubuna girdim ve basit bir soru sordum. Maalesef kimse yardımcı olmadı cevap bile vermedi. Biraz grupta dolaşayım dedim karşıma şöyle sohbetler çıktı: “Benim psikolojik sorunlarım var gittiğimde adam keserim döverim biçerim” ondan sonra 20 yaşındaki bir kardeşimize sorduğu sorulara karşılık “senin gibiler çok dayak yer yanımıza düşme seni sabah akşam döveriz” daha askere gitmeden askerden soğuttular. İstanbul’da elit bir yerde yaşıyorum. Böyle dağ ayılarının içine ancak rütbeli gidersem ayakta kalabilirim galiba. Bunlar sadece basit örnekler çok fazla tehditkar mesajlar, daha gitmeden tripten tribe giren insanlar var. Herkes birbirini doğrayacak kesecek öldürecek. Bunlar sözde vatani görev yapmaya gidiyor. Şu anda askerliğini yapan temiz, masum vatan evlatlarına Allah yar ve yardımcı olsun işleri gerçekten zor böyle andavalların yanında.

hocam vatani görevle hiç alakası olmayan bi sisteme dönüşmüş vaziyette askerlik cok cok azınlıkta iyi yerler var onun dısında yüzde 95 kötü . ego tatmini eğitim seviyesi eksilerde olan kafası değişik çalısan hatta çalısmayanlarla dolu bir ortam maalesef. umarım rütbeli gidersiniz değilse iyi bir yere düşersiniz sessiz sakin bitirirsiniz.