ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam baktım konunuza zaten iki ihtimal var ya düşüş ya çıkış ikisini de yazmışsınız Şimdi yükselseydi analizimde yükselme ihtimali olduğunuda söylemiştim diyecektiniz. Zaten düz gitme ihtimali yok bir yerde ya aşağı ya yukarı kırılacak. Yanlış anlama senin şahsına söylemiyorum direk ama yıllardır bu piyasadayım son 1 yıldır analizlerin asla çalıştığını düşünmüyorum.
yok hocam hedeflediğim sonuç dışında başka bir olay yaşandı ben hata yaptım derim daha önce bir coin analizinde hata yaptığımda kabullenmiştim mükemmeliyetçi twitterciler yada youtuberler gibi değilim yoksa kanalım olurdu
zaten geçen sene böyle bir düşüş yaşandığında aynı cross olayında yaklaşık 4-5 ay kırmızı piyasa seyrettik ondada düşüceğini günü gününe bilmiştim ama deathcross kullanımına yeni geçmiştim

effective news'lerin hepsi crossa veya başka şeylere dayalı oluyor bu yüzden indikatörler çalışsa bile grafikte destek direnç yada formasyon yok oluyor çünkü indikatörler sonucunda effective news'ler çıkında zaten piyasa olmadığından daha kötü hale geliyor yoksa bende düşünmüyor değilim bir flama formasyonu gelir yükselişe dair adam bir tweet atar yok olur gider veya haber olur pert edilir

ben bu haber etkilerinden dolayı daily trade denemelerinden çıktım artık cross takibiyle freeze hold yapmaya başlamak zorunda kaldım